Møbelpolstring

Jeg leverer altid holdbare løsninger af høj kvalitet uanset opgaven.

Møbelpolstring tilbydes af professionelt firma

Har du et møbel, som er blevet gammelt og slidt i betrækket? Så står jeg klar til at hjælpe dig med en ompolstring af møbler. Jeg hedder Kristian Dylmer, og har mange års erfaring med møbelpolstring. Mit firma er beliggende nær Randers, Silkeborg og Viborg, men jeg står til rådighed for kunder i hele Jylland og på Fyn.

Næsten alle møbler kan piftes op ved hjælp af møbelpolstring. Det kan eksempelvis være, du har en gammel stol, hvis sæde er helt slidt i stoffet. Jeg har stor erfaring med ombetrækning af stole, så jeg kan med stor sandsynlighed få den gamle stol til at se ud som ny. Hos mig er du garanteret smukke og professionelle resultater uanset opgaven.

Jeg udfører møbelpolstring lige efter dine ønsker

Mulighederne inden for møbelpolstring er mange. Der er først og fremmest mange møbler, som kan ompolstres, men der findes også et hav af forskellige materialer i mange flotte farver og mønstre. Derfor har du faktisk mulig for at designe dine møbler med polstring, så de bliver lige, som du gerne vil have dem.

Jeg leverer altid holdbare løsninger af høj kvalitet uanset opgaven. Til trods for den høje kvalitet, får du en lav pris hos mig sammenlignet med konkurrenter. Jeg giver gerne kompetent inspiration og vejledning til, hvordan du kan polstre dine møbler, så de bliver smukke og unikke. Hvis du ønsker at se mere til mine tidligere opgaver, kan du finde billeder lige her på siden.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for møbelpolstring, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at løse mange forskellige opgaver på området.

Du kan kontakte mig på telefon: 20 480 560 eller på e-mail kristian@dylmer.dk, så hører du fra mig snarest muligt.

null

Sofaer

Læs mere her

null

Stole

Læs mere her

null

Daybeds

Læs mere her